Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liity

 

Aikeissa liittyä? Täytä hakemus huolellisesti!

Näin alussa voi luoda suoraan päällikön tai parantajan, katsothan että kyseinen paikka ei ole varattu! Varapäällikköä ei saa ainakaan vielä luoda suoraan! Muistakaa! Tarvitsemme silti näin alkuun sotureita ja oppilaita!!

 

Hakemus

Nimi:  Hahmosi KAIKKI nimet!

 

Sukupuoli:  Kolli vai naaras?

 

Arvo:  pentu, oppilas, soturi, parantajaoppilas, parantaja, päällikkö?

 

Klaani:  Mikä klaani? Vai onko kulkukissa, erakko tai kotikisu?

 

Pikakuvaus:  hahmon ulkonäkö lyhyesti kuvattuna!

 

Ulkonäkö:  hahmosi ulkonäkö vähintään 8 kunnollisella virkkeellä! 

 

Luonne: hahmosi luonne vähintään 8 kunnollisella virkkeellä! Pidä huoli ettei hahmostasi tule liian ristiriitainen!

 

Menneisyys: jokaisella hahmolla on menneisyys, ellet aloita vastasyntyneestä pennusta. Vähintään 5 virkettä!

 

Perhe: Hahmosi perhettä?

 

Autohittaus:  paljonko hahmoasi saa autohitata? Paljon? Vähän? Kohtuullisesti? Autohittauskielto?

 

Kuva: Voi olla itse piirretty tai netistä etsitty. Netistä otetun kuvan pitää olla laillinen! Tämä kohta ei ole pakollinen.

 

Muuta: jotain muuta vielä?

 

Pelaaja: Nettinimesi. Voit kulkea vain yhdellä nettinimellä!

 

---------------------------------------------------------------------------------------------

Klaanien tilanne: 

 

Roihuklaani: Kissoja kaivataan!

Virtaklaani: Kissoja kaivataan!

Nummiklaani: Kissoja kaivataan!

Lumiklaani: Kissoja kaivataan!

Sirppiklaani: Kissoja kaivataan!

Liity  [ Kirjoita ]

Nimi: Varjolehti

21.04.2018 06:57
Nimet: Kyyhkypentu, Kyyhkytassu, Kyyhkyliito

Sukupuoli: Naaras

Arvo: Pentu

Klaani: Roihuklaani

Pikakuvaus: Hopeanharmaa pienikokoinen naaras jolla on kauniin siniset silmät.

Ulkonäkö: Naaraan turkin pohjaväri on hopeanharmaa, ja hänen hännänpäänsä on valkoinen. Naaraan turkki on keskipitkää. Häntä on pitkä ja tuuhea, ja siitä tulee helposti mieleen ketun häntä. Naaraan silmät ovat kauniit kirkkaanvaaleansiniset, ja niissä on usein iloinen pilke. Hänen päänsä on sopusuhtainen ja kuono hiukan pidempi, muttei paljoa. Naaraan vartalo on siro. Hän on hiukan ikäisiään pienempi, mutta hänellä on hiukan pidemmät ja vahvemmat jalat. Naaraan viikset ovat keskipitkät ja melko ohuet, niin että niitä ei meinaa huomata. Myös naaraan tassuissa on valkoiset sukkakuviot, ja kuonon ympärillä on hiukan vaaleampaa harmaata. Naaraan kuono ja polkuanturat ovat vaaleanpunaiset. Hänen polkuanturansa ovat kovat ja kestävät. Kynnet ovat pitkät ja terävät.

Luonne: Naaras on melko ujo, eikä oikein osaa aloittaa keskustelua. Kuitenkin vauhtiin päästyään naaras ei meinaa osata oikein olla hiljaa. Naaras suuttuu melko helposti, ja vihoittelun pituus riippuu toisen teosta. Mikäli kyseessa oli vain huono vitsi, naaras leppyy nopeasti. Jos taas naarasta loukataan, hän saattaa pitää seuraavat päivät mykkäkoulua. Pahinta on, jos loukkaa jotain toista naaraan edessä - eritoten tämän ystävää. Sitä naaras ei osaa antaa anteeksi. Pahimmissa tapauksissa naaras saattaa jopa reagoida väkivallalla. Hän ei oikein osaa hillitä itseään, ja vihaakin itsessään omaa temperamenttiään. Kuitenkin naaraan huono puoli tulee esiin vasta kun jotain tapahtuu. Yleensä naaras on hyvinkin pirteä.

Naaras on myös hyvin puolustava, ja uhraisi itsensä ystäviensä vuoksi aivan miettimättä. Naaras on myös rohkea, vaikkei siltä aina näytäkään, ja aina hädän hetkellä voi luottaa siihen, että naaras saapuu hätiin. Hän ei koskaan voisi jättää ketään kuolemaan, ei ainakaan tahallaan. Joskus, jos hän suuttuu taistelussa, hän saattaa raivon vallassa tappaa vihollisensa.
Naaras on lisäksi hiukan itsepäinen.

Perhe:
Emo: Lummekukka
Isä: Mustakäpälä
Veljet: Haukkapentu, Piikkipentu

Autohittaus: Autohittauskielto

Kuva: https://shadowleafriver.deviantart.com/art/Doveflight-741375834

Muut a: Naaras on erittäin fiksu, ja pärjää kiperissäkin tilanteissa.

Pelaaja: Varjolehti

Nimi: Eräs henkilö

20.04.2018 21:05
Nimi: Yöpentu, Yötassu, Yövarjo, Yötähti

Sukupuoli: naaras

Arvo: päällikkö

Klaani: Lumiklaani

Pikakuvaus: pienikokoinen musta naaras keltaisilla silmillä

Ulkonäkö: Yötähti on hyvin pienikokoinen kissa. Yötähti omistaa keltaiset silmät. Yötähden väritys on musta, minkä ansiosta naaras pystyy piiloutumaan todella hyvin yöllä. Yötähden häntä on pitkä. Hännänpää on valkoinen. Se onkin silmiä lukuunottamatta ainoa ruumiinosa, joka ei ole musta. Yötähti on melko hoikka. Turkkinsa Yötähti pitää aina hyvässä kunnossa. Yötähden hampaat ovat normaalia pidemmät, ja ne ovat tämän vahvin ase taisteluissa.

Luonne: Yötähti on persoonana hyvin mielenkiintoinen tapaus. Yötähti on aina halunnut päälliköksi ja pitkän, tai no, lyhyen odotuksen jälkeen tämä on onnistunut tavoitteessaan. Yötähti on oikeastaan kaikille kissoille kylmä ja ilkeä. Yötähti rakastaa sitä, kun hän saa määrätä muita. Yötähti on pienestä asti pitänyt itseään maailman parhaana kissana. Yötähti on todella hyvä suostuttelija, ja antaa varmaan kaikkien klaanien kissoille tyhjiä lupauksia jotta nämä auttaisivat Yötähteä hänen pahoissa suunnitelmissaan. Oikean luonteensa Yötähti on paljastanut vain yhdelle kissalle, joka on hänen veljensä Mustakynsi. Mustakynnen luonne on melko samanlainen kuin Yötähden, ja Mustakynsi usein auttaakin Yötähteä tämän aikeissa. Yötähti välittää vain yhdestä kissasta, joka on hän itse.

Menneisyys: Yöpentu syntyi vanhemmilleen Lehtikynnelle ja Varissiivelle yhdessä veljensä Mustapennun kanssa. Yöpennun emo Lehtikynsi kuoli kolmen kuun kuluttua. Varissiipi hylkäsi pennut. Oppilaana Yötassun luonne muovautui nykyiseksi. Soturiksi päästyään Yövarjolla oli vain yksi tavoite: päästä päälliköksi. Yövarjo kutsui silloisen varapäällikön, Hiiriloikan, hänen ja Mustakynnen kanssa metsästämään. Leirin ulkopuolella Yövarjo kuitenkin tappoi Hiiriloikan. Hän kertoi kaikille, että Hiiriloikka oli kuollut ketun kynsissä ja että Yövarjo oli yrittänyt pelastaa hänet. Yövarjosta tuli uusi varapäällikkö, ja tämän jälkeen päällikkö.

Perhe: Isä: Varissiipi(Lumiklaani)
Emo: Lehtikynsi(Tähtiklaani, ent. Lumiklaani)
Veli: Mustakynsi(Lumiklaani)

Autohittaus: Autohittauskielto

Kuva: -

Muuta:-

Pelaaja: Eräs henkilö

Vastaus:

Hyväksytty! Tervetuloa Eräs! Haluatko, että hahmon pehe lisätään npc-hahmoiksi?

-Fiery

Nimi: Aoki

18.04.2018 19:30
Nimi: Kuoriaispentu, Kuoriaistassu, Kuoriaisruska, Kuoriaistähti
 
Sukupuoli: Kolli
 
Arvo: Päällikkö
 
Klaani: Nummiklaani
 
Pikakuvaus: Harmaa raidallinen kolli vihreillä silmillä.
 
Ulkonäkö: Kolli on rakenteeltaan solakka ja hyvin kevyt. Raajat ovat pitkät, mutta hiukan lyhyemmät kuin yleensä Nummiklaanin kissoilla on. Tuo on kuitenkin lähes huomaamatonta. Takakäpälät ovat hyvin vahvat ja lihaksikkaat, kun taas etukäpälät ovat hiukan heikommat kuin takakäpälät ja sievät. Kollin häntä on keskipitkä ja paksuhko. Pää on neliömäinen, ja korvat keskikokoiset ja suipot. Hänen turkkinsa on lyhyttä ja ohutta. Laadultaan turkki on kiiltävää, mutta silti karheaa. Kollin kynnet ovat mustat ja tylpät. Viikset ovat pitkät ja tummat.
Väriltään hän on lähes kokonaan harmaa ja hänen kehonsa peittää tummemmat raidat. Hänen oikea takatassu on tummanharmaa sukka, ja tämän päällä pienempi vaalea läikkä. Jokaisen tassun varpaat ovat vaaleat. Kolli omaa vaalean rinnan ja lähes mustan vatsanalusen. Hänen häntänsä on peitetty paksuilla harmailla raidoilla. Kuona on ruskea, lisäksi kollin silmien yläpuolella on ruskeat pienet pilkut. Kollin vihreiden silmien ympärykset ovat vaaleat.
 
Luonne: Kuoriaistähti käyttäytyy kohteliaasti ja ystävällisesti lähes kaikkien seurassa, vaikka vihaisikin sitä kissaa jonka kanssa keskustelee. Tosin kolli saattaa lähettää pahantuulisia katseita kyseiselle kissalle kun tämä ei huomaa, mutta tätä tapahtuu vain muun klaanin kissojen ja Hiillosmielen kohdalla. Oman klaaninsa kissoja hän kohtelee kuin pentujaan ja unohtaa joskus olla hätäilemättä turhia nähdessään pienenkin naarmun kissojensa iholla. Hän ei nauti kovin paljon taisteluista, joten hän koittaa välttää niiden syntymistä. Jos kolli on suunnittelemassa hyökkäystä, hän yleensä hylkää ajatuksen, mutta nappaa sen pian takaisin tajutessaan, että hyökkäys on tarpeellinen. Kolli on hyvin tunteellinen, ja saattaa näyttää tunteitansa turhankin paljon muun klaanin kissoille. Hän ei ole kovin uhkarohkea, tai rohkea ylipäätään. Kolli yrittää peittää arkuutensa yhtä hyvin kuin hänen emonsakin teki, mutta yleensä epäonnistuu pahasti. Arkuudesta huolimatta hän on ollut aina kunnianhimoinen. Kolli nolostuu hyvin helposti. Hänellä on jäänyt tapa lörpötellä ties mitä ja unohtaa täysin pysyä aiheessa, tai antaa toiselle kissalle puheenvuoron, jota hän häpeää myöhemmin. Ystäviensä seurassa kolli tuntee itsensä varmemmaksi ja saattaa kiusoitella heitä silloin tällöin. Vihastuessaan kolli ei enää käyttäydy kovin kohteliaasti ja jakelee epäkohteliaisuuksia.
Tunteellisesta luonteestaan huolimatta, kolli tekee järkeviä päätöksiä ja miettii niiden tekemistä tarkasti.
 
Menneisyys: Kolli oli hyvin arka pentu- ja oppilasiässä. Pienikin ääni sai hänet hyppäämään karvoistaan. Hänen veljensä, Harakkatuuli ja Hiillosmieli olivat kuitenkin hänelle hyvin läheisiä. Oppilasiässä hän suosi metsästysharjoituksia ja olikin näissä melko hyvä. Vapaa-ajat hän vietti veljiensä kanssa, yleensä tutkien Nummiklaanin reviiriä uudelleen ja uudelleen. Pian soturiksi päästyään, hänen ja Hiillosmielen välille tuli suuri riita, jonka takia nämä kaksi eivät keskustele kovin paljoa. Kuoriaistähti alkoi unelmoida päästä päälliköksi, jonka takia hän alkoi työskennellä ahkerasti. Hän osallistui moniin partioihin ja muutamiin pieniin taisteluihin.
Hän oli hyvin yllättynyt päästyään varapäälliköksi, ja epäilikin taitojaan usein. Päällikkönä hän yritti peitellä arkuuttaan, muttei aina onnistunut. Monet kissat saattoivat epäillä Kuoriaistähden taitoja.

Perhe:

Emo: Utulampi (Nummiklaani)

Isä: Terholento (Nummiklaani)

Veljet: Harakkatuuli ja Hiillosmieli (Nummiklaani)
 
Autohittaus: Paljon
 
Kuva: https://cindysk.tumblr.com/post/173064822833/i-quickly-drew-this-for-a-rpg- and-for-you-who
 
Muuta: -
 
Pelaaja: Aoki

Vastaus:

Jes! Ensimmäinen liittynyt! Hakemuksesi oli hyvä, ja siksi se onkin hyväksytty! Haluatko, että lisään perheen npc-hahmoiksi, ja kuvan hahmon sivuille?

-Fiery

Nimi: Fiery

17.04.2018 10:59
Nimi: Punapentu, Punatassu, PunatäpläSukupuoli: KolliArvo: SoturiKlaani: RoihuklaaniPikakuvaus: Valkoinen kolli punertavin täplin ja vihrein silmin.Ulkonäkö: Punatäplä on noin keskikokoinen kolli. Tämä on ruumiinrakenteeltaan melko solakka Roihuklaanilaiseksi, mutta silti vahva. Kolli omaa suuret käpälät ja pitkän hännän. Turkki on laadultaan hieman pidempää, johtuen siitä että kollin veressä virtaa myös Lumiklaanilaisen verta, sillä hänen isoisänsä oli Lumiklaanilainen. Turkki on sileää, eikä se takkuunnu helposti. Silti, vaikka turkki onkin sileää, se on hieman hapsottavaa. Turkki on väriltään valkea, mutta ei täysin puhtaanvalkea. Punatäplän suuret punertavat täplät sijaitsevat alaselässä, vasemmassa korvassa, oikeassa takajalassa ja hännänpäässä. Kollilla on myös satunnaisia pienempiä pilkkuja ympäri kehoa. Silmät ovat kirkkaanvihreät. Kollin kynnet ovat terävät ja pitkät. Viikset ovat tasaiset ja huolitellut, kirkkaanvalkeat.Luonne: Kolli on oikeudenmukainen ja rohkea. Hän on myös erittäin kilpailuhenkinen, mutta ei yleensä koskaan huijaa ja valehtele muille. Kolli ei ole huono häviäjä, ja ottaa usein tappion kevyesti. Häviöstä hän moittii vain itseään. Hän yrittää aina kehittyä kaikessa, eikä mikään oikein riitä hänelle. Hän tahtoo aina vain olla vieläkin parempi. Kolli on innokas ja mukava. Hän auttaa mielellään toisia. Hän tahtoisi näyttää muille olevansa hyvä roihuklaanilainen vaikkei hän olekaan täysin puhdasverinen. Ärsyyntyy helposti jos häntä, hänen läheisiään tai klaaniaan haukutaan, ja vaatii paljon lepyttelyä rauhoittuakseen. Vihaa lumiklaanilaisia yli kaiken. Kolli on myös kunnianhimoinen, ja haluaisi joskus olla päällikkö, vaikkei koskaan uskokaan yltävänsä siihen koska ei ole puhdasverinen. Useimmiten kolli on ystävällinen klaanitovereilleen, mutta osaa olla myös hauska ja ärsyttävä kun sille päälle sattuu. On usein myös uhkarohkea, joten joutuu soturinakin ongelmiin uhkarohkeutensa ja lapsellisuutensa takia.Menneisyys: Syntyi onnelliseen perheeseen eräänä viherlehtenä sisarensa Kultaunen kanssa. Elämä oli täysin normaalia ja iloista isän kuolemaan asti. Hän kuoli taistelussa Lumiklaania vastaan Punatäplän ja Kultaunen ollessa oppilaita. On vihannut Lumiklaania siitä asti. Järkyttyi soturina saadessaan tietää, että hänen isoisänsä oli Lumiklaanilainen, ja hänen veressään virtaa hänen vihollistensa veri. Kultauni ja Punatäplä ovat yhä kovin läheisiä. Perhostuuli on siirtynyt klaaninvanhimpiin sokeuduttuaan koska edellisenä viherlehtenä oli iskenyt metsäpalo, ja palava oksa tippui hänen kasvoilleen. Hän selvisi juuri ja juuri hengissä, mutta sokeutui.Perhe:

Isä: Kaikusulka (kuollut tähtiklaanin jäsen)

Emo: Perhostuuli (klaaninvanhin, Roihuklaani)

Sisar: Kultauni (Roihuklaani) (teen tälle ehkä hakemuksen vielä..?)

Isoisä: Rusakkoloikka (kuollut tähtiklaanin jäsen, ent. Lumiklaani, Kaikusulan isä)

Isoäiti: Kanervasumu (kuollut tähtiklaanin jäsen, ent. Roihuklaani, Kaikusulan emo)Autohittaus: AutohittauskieltoKuva: Pian tulossa c:Muuta: -Pelaaja: Fiery

Vastaus:

Automaattisesti hyväksytty x3

-Fiery

©2018 Varjojen Polku - suntuubi.com